İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Hakkında

17 Nisan 2024 Çarşamba

Değerli Öğrencilerimiz

Staj başvuruları öncesinde "İş Sağlığı ve Güvenliği"  Eğitimlerini tamamlamış olmanız ve staj başvuru evraklarını teslim ederken İSG eğitimi sertifikanızı da teslim etmeniz gerekmektedir.

"Üniversitemiz öğrencilerinden, staj yapacak ve ders kapsamında atölye ve işyerlerinde çalışacak öğrencilere yönelik, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri, 2024 yılı için bir kez yapılacak ve tekrarlanmayacaktır. Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği, ilk kez bu eğitimi alacakların yüz yüze eğitim alması gerektiğinden, 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde birinci kurs programı, 06-07 Mayıs 2024 tarihlerinde ikinci kurs programı Gölköy Kampusu Bordo Salonda alttaki programa uygun olarak yapılacaktır."

Temel İş sağlığı ve güvenliği eğitimi ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BAIBU ISG EĞİTİMLERİ